Jezdím na kole


V dnešní době můžete vykonávat opravdu různé sportovní aktivity. Sportovních aktivit je opravdu mnoho, jenom se zkuste podívat na internet. Zkuste si tam také vyhledat různé sportovní informace. Někdo dělá sport opravdu každý den. Já si myslím, že kdo dělá sport každý den, že se mu také bude lépe dařit. Myslím si, že se mu bude potom lépe dařit ve všem. Protože sport vás také může uklidnit. Sport vás také navede tam, jak žít zdravý životní styl a podobně. Vzpomínám si, když ještě na základní škole jsem úplně odmítala cvičit, neměla jsem vůbec ráda tělocvik.

Partner moc rád sportuje.

Mě v tělocviku nešel šplh a také gymnastika. Skákala jsem občas přes kozu, ale když jsme měli dělat gymnastiku, tak jsem se vždycky celá klepala. Měla jsem z toho opravdu veliký strach. Nikdy jsem si nevěřila, že bych třeba nespadla z nějaké gymnastické tyče anebo tak podobně. Proto jsem řekla paní učitelce, že mám opravdu strach z tělocviku. Sice později už mi tohle šlo, ale i tak jsem sportování moc nedala. Kdybych měla si vybrat jeden sport, který dělám opravdu pravidelně, taky je to jízda na kole. A to hlavně z toho důvodu, protože nemám automobil a nemám řidičské oprávnění.

Já sportu moc nedám.

Proto vždycky jezdím jenom na kole. Kolo je můj takový způsob přepravy, abych se dostala z místa na místo. Jinak, ale musím říct, že na sport se ráda dívám v televizi. A to hlavně na tenis a divte se, ale dívám se také moc ráda na gymnastiku anebo na krasobruslení. Jako malá holka jsem chtěla krasobruslit. Jenomže když jsem potom několikrát spadla na ledě, tak jsem si řekla, že tenhle sport nebude vůbec pro mě. A tak jsem si řekla, že raději budu sedět doma a budu se dívat na krasobruslení v televizi, ale i takhle mě to baví. Jsou různí lidé. Někdo dělá sport aktivně a někdo dělá zase sport pasivně. Sice ano, měla bych více sportovat, ale když mě to nebaví, tak bohužel s tím nic neudělám.